Üniversitemizde ‘Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dalları ile Buluşuyor’ Temalı Toplantı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) tarafından, ‘Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dalları İle Buluşuyor’ temalı yemekli toplantı düzenlendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenen toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar ve Prof. Dr. İsmail Bekci, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan, okul müdürleri, anabilim dallı başkan ve yardımcıları katıldı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan,  Enstitü yönetimi olarak ‘Enstitü Anabilim Dalları Başkanlarının 2014-2015 Eğitim Öğretim Güz Yarıyıl Dönemi’ne ilişkin çalışmalar hakkında, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve katılımcılara bilgi verdi. 

Toplantıda ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde sempozyum ve panel gibi etkinlikler düzenleyerek enstitü programlarının tanıtımı ile tercih edilebilirliğinin artırılmasına yönelik görüş ve önerilere yer verildi.