Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi  Şefika Dilek Güven, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Vedat Aktepe ve Enstitü Sekreteri Habib İdiz Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a nezaket ziyaretinde bulundular.  Borsa Başkanı Salaş'ın makamında gerçekleşen ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'da hazır bulundu.

Ziyarette, iki kurum arasında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar üzerinde duruldu. Ayrıca, Lisans üstü eğitim proğramları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, "Kalkınmanın, toplumun refah düzeyini artırmak için ekonomik, bilim, sanat ve demokrasi gibi birçok alanda gelişmek anlamını taşıdığının altını çizerek; “Kalkınmayı başlatan ve hızlandıran birçok faktör adı sayılabilir. Bunların içinde en önde geleni eğitimdir. Her işin başı eğitimdir. Ülkede iyi işleyen bir aile ve sokak terbiyesi ve okul eğitimi varsa kalkınmayı buralarda yetişen çocuklar gerçekleştirir. Nevşehir'imizin ekonomisine, çehresine eğitim ve öğretimine her daim katkı sağlayan Ticaret Borsamız Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemiz ile her zaman gurur duymaktadır. Nazik ziyaretinizden ötürü bende sizlere teşekkür ediyorum” dedi.