Avrupada KOAH ve Tüberküloz Mücadelesi İle Hasta Takip Sistemlerinin İncelenmesi Ve Hastanelerde Beceri Eğitimi İsimli Proje kapsamında İspanya'ya giden Nevşehir İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri yurda döndüler.

T.C.Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus + Programı Türkiye Ulusal Ajansı Leonardo Da Vinci Programı (Mesleki Eğitim) Alanında Nevşehir İbn-İ Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Hazırlamış Olduğu 2014-1-TR01-K102-004939 Numaralı Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığında Korunma, Teşhis Ve Tedavi Yaklaşımları İle Hastanelerde Beceri Eğitimi Projesi Kapsamında 29 Mart-18 Nisan 2015 Tarihleri Arasında İspanya’ya Giden Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz 21 Gün Boyunca Malaga ve Marbella’da bulunan Hastanelerde Staj Yaparak, KOAH İle İlgili Eğitim ve Seminerle Katılmışlardır.

Staj Bitiminde Katılım Sertifikası ve Europass Sertifikası Almaya Hak Kazanmışlardır. Ayrıca İspanya’nın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Yakından Görme İmkanına Sahip Olmuşlardır.