Okullarımızın, il ve ilçe müdürlüklerimizin, eğitimcilerin katkılarına açık olarak hazırlanan bu vizyon belgesi ile okullarımızdaki eğitimin niteliğine süreklilik kazandırılmasına yönelik hedefler belirlenmiştir. Bu kapsamda Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı. Eğitimde işbirliği protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol ile Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi ve Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde uygulanacak olan projenin amaçları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütmek için taraflar arasında koordinasyonun sağlanması amaçlanmıştır. Protokolde ayrıca tarafların yapılan işbirliği için üstlendiği sorumluluklar belirtilmiştir. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, yaptığı açıklamada, imzalanan protokolün Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi ve Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulayan Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi için hayırlı bir iş birliği protokolü olduğunu, gençlerimizin sağlıklı ve eğitimli bireyler olması için fırsatlar sunarak sportif faaliyetlerle yetişen gençlerin sağlam adımlarla geleceğe adım atacağını ifade etti.

İmzalanan protokolün ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e  eğitime sağladığı destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.