Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kozaklı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Kozaklı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan bu ziyarette Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali AŞKAR’dan Kozaklı ilçesindeki eğitim-öğretim ve okullar ile ilgili bilgiler alındı. Daha sonra Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ başkanlığında, Kozaklı Kaymakamı Sayın Halil DALAK ile Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN ve ildeki kurum müdürlerinin katıldığı toplantıya iştirak etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR , Kozaklı Anadolu Lisesi’ni ve Kozaklı Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Kozaklı Şehit Hakan Demirci Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon inşaatına bir ziyaret gerçekleştiren Sayın Demir, inşaat ile ilgili bilgi aldı. Öğretmen ve öğrenciler ile sohbet ettikten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR okulun eğitim-öğretim durumu hakkında bilgi aldı. Kozaklı ilçesinin başarısının daha da artırılması için hep birlikte gayretli bir şekilde çalışmamız gerektiğini vurguladı.
        İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR öğrencilere” Sizlere sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz, hedefinizde ne varsa onu gerçekleştirmek sizin elinizde. Disiplinli bir şekilde çalışıp gayret ederseniz başarırsınız. Çalışan bir öğrenci için başarılamayacak bir iş yoktur. Hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi. Sayın DEMİR, eğitim kurumlarının gün geçtikçe kalitesinin yükseldiğini ve fiziki olarak da sorunlarının ortadan kaldırılmaya çalışıldığını ifade etti.
        İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali AŞKAR’a ve okul idarecilerine teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.