Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat DİLDÖKEN katılımı ile İlimizde bulunan ilkokul müdürleri ile ilkokullarımızda yürütülen Eğitim-Öğretim faaliyetleri hakkında bir toplantı yapıldı. Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapılan toplantıya Nevşehir Merkez ilçe’ de görev yapmakta olan ilkokullarımızın müdürleri katıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın DEMİR, “Eğitim öğretim etkinliklerinde çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda yetiştirmeye çalışacağız. Çocuklarımıza kayıtsız şartsız vatan millet sevgisi vermeye çalışacağız. Eğitimciler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bizler eğitimci olarak toplumun aynasıyız. Bu nedenle bizlerin sorumluluğu çok büyük. Eğitimciler olarak görevimizi hakkıyla yerine getirmemiz ülkemizin refah ve kurtuluşu için çok önemlidir. Eğitimin seviyesinin yükselmesinde okullarımızda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın etkisi oldukça fazladır. Nevşehir’de eğitimin çıtasını yükseltmek için bunu sizlerle birlikte yapacağız. Okul Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte  okullarımızın başarısını artırmak için var  gücümüzle çalışmaya mecburuz. İnsanlara örnek olacak, ahlakıyla, irfanıyla, edebiyle her türlü değerlerimiz ile donatılmış yüreğinde vatan, millet bayrak sevgisi olan nesiller yetiştireceğiz. Okul müdürleri öğretmenler öğrencilerini iyi tanımalı, onların problemleri ile ilgilenerek velilerle işbirliği içerisinde problemlere çözüm üretmelidir. Yabancı öğrenciler için şefkatli olunuz, eğitimlerinde yardımcı olunuz.” dedi. 
İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR başkanlığında yapılan toplantı, dilek temenni ve soru cevap bölümüyle sona erdi.