Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının bir haftalık uygulama ve okulların genel durumunun değerlendirmesine yönelik Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda alınan Covid-19 tedbirleri, okullarımızın personel durumu, okulların tadilat durumları, taşımalı eğitim önlemleri, EBA uzaktan eğitim ve Destek Odalarının faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlere ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İlimiz genelinde tüm okullarımızda Pandemi kapsamında gerekli tedbirlerin yeterli düzeyde alındığı; EBA uzaktan eğitime tüm öğrencilerin ulaşabilmesi için yeterli sayıda EBA Destek Merkezi okul oluşturulduğu, bu okullarda oluşturulan EBA destek odalarının sürekli öğrencilerin hizmetinde olduğu belirtildi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile eğitim öğretimle ilgili her hangi bir sorun yaşanmaması, önlemlerin zamanında alınması, eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz ve başarılı bir şekilde sürdürülmesi için koordineli olarak çalıştıklarını belirtti. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Nevşehir Milli Eğitim'den Ürgüp'e Çıkarma...

Demir yaptığı açıklamasında;" 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı ilçe müdürleri ikinci toplantımızı Ürgüp ilçemizde gerçekleştirdik. İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı'yı ziyaret ettikten sonra Türkan Diker İlkokulunda yüz yüze eğitime devam eden öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Maraşlı' ya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyor, Toplantımıza ev sahipliği yapan İlçe Müdürümüze ve personellerine ayrıca toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu...