Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Ali Rıza Örtlek, “Kitabını Al Da Gel, Her İnsanın Bir Kitap Olduğunu Gör” Okuma Projesi etkinliğine tüm Nevşehir halkını davet etti. 

ŞEHİT DEMET SEZEN KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
 
Kitabını Al Da Gel, Her İnsanın Bir Kitap Olduğunu Gör” Okuma Projesi
 
Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Ali Rıza Örtlek yaptığı açıklamada; Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak, öğrencilerde, halkta okuma alışkanlığı ve okuma farkındalığı oluşturmak; Al Da Gel, Her İnsanın Bir Kitap Olduğunu Gör” okuma projesini uygulamaya devam ediyoruz.
 
Birincisi 03.12.2017 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen etkinliğin ikincisi 30.12.2017 tarihinde Damat İbrahim Paşa Külliyesinde gerçekleştirilecektir. Külliyede gerçekleştirilecek etkinlik 11:30 de başlayacaktır. 11:30-12:30 saatleri arasında okulumuz öğrencilerinin şehitlerimiz ve Kudus için okulda başlatmış oldukları Kur’an-ı Kerim cüz okumalarından kalan sayfalarını Kurşunlu Camiindeokuyacaklardır. Farklı kitap okumaları yapmak isteyen öğrencilerimiz veya halkımız istedikleri kitapla okuma etkinliğimize katılabileceklerdir.Öğle namazına müteakip okunan hatimlerin duası yapılacaktır. Akabinde katılımcılara yemek ikramımız olacaktır. 30.12.2017 tarihinde saat 11:30 de gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe Nevşehir’de yaşayan tüm halkımız, öğrencilerimiz davetlidir. Haydi Nevşehir! Kitaplarımızı alıp gelerek geleceğimizin teminatı olan genç dimağlara örnek olalım.
 
“KİTABINI AL DA GEL, HER İNSANIN BİR KİTAP OLDUĞUNU GÖR”
OKUMA PROJESİ 

Programın İçeriği: Kuran-ı Kerim ve Kitap okuma
Öğle namazı
Hatim duası
Yemek ikramı
Yer: Damat İbrahim Paşa Külliyesi (Kurşunlu Cami)
Tarih: 30.12.2017
Saat: 11:30