NEVŞEHİR(MHA) Taşra Teşkilatı Yöneticilerinin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaları Hakkındaki Yönetmelik gereği  il millî eğitim müdür yardımcıları, ilçe millî eğitim müdürleri ile il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü şube müdürlüğü  kadrolarında asaleten görev yapanlar bulundukları ilin durumuna ve hizmet bölgesine göre rotasyon ile yer değişikliği yapacaklar.

Bu kapsamda Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yöneticilerin çoğunluğu rotasyona tabii olurlarken, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde iki şube müdüründen hariç tüm yöneticiler rotasyon kapsamında zorunlu olarak  değişiklik isteyecekler.
O isimler; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fazil Parlak, Nail Yavuz, Ali Doğan ve Osman Balak’ın yanı sıra Milli Eğitim Şube Müdürleri Yusuf Aydoğmuş ve Salih Karatürk. 

Milli Eğitime Parlak Vekalet Edecek

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın izine ayrılmasının ardından Müdürlüğe Fazıl Parlak’ın vekalet edeceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ın 22 Temmuz 2013 tarihine kadar izinli olduğundan dolayı yerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak’ın müdürlüğe vekalet edeceği açıklandı.

Bu arada İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat’ın ilimizde yaşadığı bir takım olumsuzluklardan dolayı tayinini istediği ve konunun bayram sonrasında açıklık kazanacağı bildiriliyor.