Nevşehir Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığına Adaylığını açıklayan, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yasin Aydın; "12.11.2018 Pazartesi günü saat:14.00’da gerçekleşecek olan merkez ilçe öğrenci meclis başkanlığı için merkezdeki tüm okul temsilcisi kardeşlerimi oy kullanmak üzere ticaret meslek lisesi konferans salonuna bekliyorum. Siz değerli kardeşlerimin vereceği desteklerle meclis başkanlığı görevinde hiçbir ayrımcılık yapmadan sorunlarımızı giderme çabası üzerinde çalışmalar yapacağım ve yetkili birimlere ileteceğim. " dedi.

Nevşehir Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkan Adayı Aydın İddialı !

Merhaba arkadaşlar, ben Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yasin Aydın, Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı FİB Haber.Com vasıtasıyla sizlere sesleniyorum. 

Kısaca kendimden bahsedecek olursam Ben, 28/05/2001 tarihinde Nevşehir Merkezde doğdum. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim almaya başladım. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında 12. sınıf olarak okul temsilciliğine hak kazanarak okul temsilcisi görevine laik görüldüm. Şimdi ise hedefim Merkez İlçe Başkanlığı. Sizlerle birlikte hedefime ulaşacağıma inanıyorum. İlimiz Nevşehir'deki okulların ve öğrenci arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimden geleni yapacağım. Desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla…

Saygılarımla.

Yasin AYDIN  

Merkez ilçe öğrenci meclis başkanı adayı