14 Şubat 1992 tarihinde; yazar ve şair, Mehmet Akif İNAN ve arkadaşları tarafından, eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için kurulan Eğitimciler Birliği Sendikamız, 3 Eylül 2018 tarihinde Olağan Genel Kurul sürecine başlamış ve 2019 yılı Şubat ayında yapılacak olan 6. Olağan Genel Kurul ile son bulacaktır.

Kasım ayında yapılacak olan Nevşehir Olağan Genel Kurulunda yönetime talip olduğumuzu belirtmiş ve ekibimizle çıktığımız bu yolda, sendikamızı mevcut konumundan daha yükseklete çıkarmak için bundan sonra hizmetinizde, emrinizde olmak için çalışacağımızı beyan etmiştik.

Bu süreçte, Nevşehir Olağan Genel Kurul öncesi önemli bir sınavı geride bıraktık. 7 Ekim tarihinde yapılan Nevşehir Merkez İlçe Delege seçimlerinde ekibimizin hazırlamış olduğu delege listemiz kayıpsız bir şekilde seçildi. Nevşehir Merkez İlçe 74 delege kontenjanının tamamını kazanmamızı sağlayan, her daim bize desteğini esirgemeyen, Pazar gününü bizler için feda eden, oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize herkesin huzurunda ekibim adına teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonra da bir olacağız birlik olacağız, ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız, kavgacı değil uzlaşmacı olacağız. Hepimizin tek gayesi, yeni dönemi birlikte omuzlayarak, yeni ufuklara birlikte uzanarak, Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye götürmek, daha büyük işler yapmak, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilmektir. Yüce Rabb’imizin izniyle bunu hep birlikte başaracağız…

Her zaman söylediğimiz gibi… “Biz Hep Birlikte Kocaman Bir Aileyiz”

Saygılarımla. Mustafa ÇİFTCİ Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkan Adayı