Nevşehir Merkez Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek, www.fibhaber.com'a yaptığı nezaket ziyaretinde gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet etti.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu en doğru bir şekilde bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sizlere bir gönül ziyaretinde bulunmak istedim. Bu vesile ile özellikle Nevşehir eğitimine kattığınız değerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'da, “Eğitim'de Nevşehir adına güzel hizmetler yapıldığını görüyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Şahsınızda tüm elleri öpülesi eğitmenlerimizi tebrik ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyoruz. 

Bizler FİB Haber Merkezi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta Eğitim olmak üzere, bu kentin gelişmesi ve büyümesi yönünde elimizden gelen gayreti vermeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” açıklamasına yer verdi.