Damat İbrahim Paşa Ortaokulu, 09.06.2017 Cuma günü düzenlenen karne töreni ile 2016-2017 eğitim öğretim yılını sona erdirdi.
Okulda düzenlenen törene Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat DİLDÖKEN katıldı.
Tören öncesinde Okul Müdürü Burhan KAYNAR tarafından okul akademik başarıları, sosyal, sportif ve kültürül etkinlikleri ve elde edilen başarılar ile alakalı protokol brife edildi.
Açıkgöz; TEOG Sınavı Türkiye Şampiyonu öğrencilere ve sportif müsabakalarda Türkiye derecesi yapan öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklamasında ; "Damat İbrahim Paşa Ortaokulu öğrencimiz Mustafa Canıtez TEOG1 ve TEOG2'de tam puan alarak bize bu gururu yaşattığı için ödülünü takdim ettik. Marka okulumuzda 22 öğrencimiz TEOG'da üstün başarı gösteren kardeşlerimizi ve gayretle emek veren öğretmenlerimizi ayrı ayrı kutluyorum" dedi.
 

Açıkgöz; "Ben bu vesile ile ilimizin eğitimde gururu olan Damat İbrahim Paşa Ortaokulumuzun, İdarecileri ve tüm öğretmenlerini tebrik ediyorum.