AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe'yi makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, kendilerini üniversitemizde ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Rektör Karasar kendilerine üniversitemiz fiziki yapılanması başta olmak üzere akademik, idari personel ve öğrenci sayısının yanı sıra Mimari restorasyon programı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe daha sonra, "Mimari Restorasyon" konulu istişare toplantısına katıldılar.

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vesile Şenol, Mimari Restorasyon Öğretim Görevlisi Mevlüt Coşkun katıldılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Kapadokya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Vesile Şenol ile medeniyetlerin beşiği, tarihin eşsiz hazinesi Kapadokya’mızda “Mimari Restorasyon” konulu istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Özellikle mimari restorasyon alanında önemli bir konuma sahip olan Kapadokya Üniversitemiz bu manada önemli projelere imza atacağından hiç bir şüphem yok" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de; Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR'a, Rektör Yardımcısı Vesile ŞENOL'a, Mimari Restorasyon Öğretim Görevlisi Mevlüt COŞKUN'a ve bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.