Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği arasında “Eğitim ve Sosyal Etkinlik’’ iş birliği protokolü imzalandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı tarafından imzalanan protokol kapsamında; Ortaokul ve Liselerde yürütülecek ücretsiz eğitim faaliyetleri ve sosyal etkinlikler ile ilgili planlama, uygulama, organizasyon, belge tanzimine ilişkin esas ve yükümlülükler amaçlandığı bildirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yaptığı açıklamada “ Gençlerimizin milli ve manevi değerlerin önemine değinerek, gençlerin bu değerleri benimsemiş olarak yetişmesinin medeniyet inşasında sağlayacağı katkıya dikkat çekti.Tüm imkânlarımızla Genç kardeşlerimizin yanındayız. Müdürlüğümüz ve Bizler Gençlerimizin hizmetindeyiz, Onlar bu Ülkenin geleceği, Onlar için buradayız.” dedi.  
TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, yaptığı açıklamada, "Eğitim ve Sosyal Etkinlik protokolünün imzalanması ile birlikte gençlerimize Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte daha iyi hizmet vereceğiz.  Bu protokolün her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 
İmzalanan protokolün ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı’ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.