Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyaretlerine Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz' ı makamında ziyaret ederek başladı.

Milli Eğitim Müdürü Demir, Sulusaray Belediye Başkanı Yılmaz'a eğitim öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' e teşekkür etti.

Belediye ziyareti sonrasında Milli Eğitim Müdürü Demir, Sulusaray İlkokulunu ve Sulusaray İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. İdareci ve öğretmenleri ile bir araya gelerek okulda yapılan eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle bir araya gelen Demir, onlara sohbet ettikten sonra ziyaretini tamamladı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir daha sonra ki durağı merkez ilçeye bağlı Göre beldesine oldu. Demir, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu' yu makamında ziyaret etti. Göre Belediye Başkanı Topçu ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Demir' e teşekkür etti.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu ve Göre Ortaokulunu ziyaret ederek Okul Müdürlerinden, ilkokul ve ortaokulun eğitim öğretim faaliyetleri, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak sınıfları dolaştı derslere iştirak etti. Okul idareci ve öğretmenlere teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.