Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Demir, değerli meslektaşımızın Ortahisar Belediye Başkanı olmasından dolayı memnuniyeti dile getirerek görevinde başarılar diledi.
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'te, Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Demir‘ e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir daha sonra, Ortahisar Fatih İlkokulu, Ortahisar Fatih Ortaokulu Ortahisar ve Şehit Ali Kayaca İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Demir, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve ders durumları hakkında sınıf öğretmenlerinden bilgi aldı. Okullarda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Demir, öğretmen ve okul idarecilerimizden ihtiyaç, istek, eğitim-öğretimle ilgili talep ve önerilerini dinledi.

 Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ortahisar Fatih İlkokulu, Ortahisar Fatih Ortaokulu Ortahisar Şehit Ali Kayaca İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.