Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında İlimiz Merkez Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Gazi Osman Paşa Ortaokulu'nu ziyaret etti. 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda okulda açılan Tasarım ve Beceri Atölyelerinin önemini vurguladı. İlkokulun eğitim sürecinin ilk ve en önemli ayağı olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu idareci ve öğretmenleri ile bir araya gelerek eğitim-öğretim faaliyetleri ve okulda yürütülen projeler hakkında görüştüler.

Daha sonra Gazi Osman Paşa Ortaokulu'nu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, idareci ve öğretmenlerden, eğitim-öğretim faaliyetleri ve okulda yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerine sahip, projeler geliştirebilen kazanımlarını hayatlarına yansıtıp kullanabilen mutlu bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını belirten Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Gazi Osman Paşa Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar diledi.