Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2 proje daha kabul edildi.

T.C. Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları kapsamında "KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi (KOP Okuyor) "Programı ve "Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (KOPSOGEP)" teklif çağrılarına 1.200 proje başvurusu yapılmış ve 41 proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Bu kapsamda Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programlarında 2 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

2 Projemizin protokol imza töreni Nevşehir'de yapıldı.

Protokol imza törenine KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim TONGUR, AHİLER Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir VAROL, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Ekonomik Kalkınma, Sanayi ve Hizmetler Koordinatörü Numan KATIKSIZ, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü M. Ümit YORGANCILAR ve Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR katıldı.

Nevşehir Milli Eğitim Başarılarını Sürdürüyor...

KOP Okuyor Programında "KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ve KOPSOGEP Programında "KOP ile Hayallere Bir Adım Daha" Projelerimiz Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından yürütülecektir.

"KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ile ülkemizin ilk ve tek CEBİR KÜTÜPHANESİ İlimizde kurulacaktır.

"KOP ile Hayallerime Bir Adım Daha" projemiz ile KIZILAY Nevşehir Şubesi işbirliği ile dezavantajlı öğrencilerimize yönelik sosyal, kültürel ve mesleki becerilerinin artırılmasına yönelik faaliyetler gerçekleştirilecektir.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim TONGUR Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün KOP projeleri konusunda başarılı olduklarını ve hayata dokunan projeler hazırladığını belirterek Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR ve Ar-Ge Birimine teşekkür etti. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "KOP TEMATİK CEBİR KÜTÜPHANESİ " ve "KOP ile Hayallerime Bir Adım Daha" Projelerimizin ilimiz eğitimine hayırlı olmasını diler, projeleri hazırlayan Ar-Ge Birimimize teşekkür ederiz.