Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri tarafından ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Şöleni’ düzenlendi.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü sorumlu öğretim üyeleri Doç. Dr. Yunus Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz’ün rehberlik ettiği şölen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın katılımlarıyla Spor Tesisinde gerçekleştirildi.

Birincisi düzenlenen şölende öğrencilerin kendilerinin geliştirdikleri farklı eğitim ve öğretim materyallerini tek tek gezerek öğrencilerden bilgi alan Rektörümüz, kendilerini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümünün ilk mezunu olacak öğretmen adayı öğrencilerimiz düzenlenen bu şölen ile birlikte, mesleğe başladıklarında etkili ve verimli beden eğitimi dersi işlemeyebilmeleri için gerekli materyalleri tasarlama yolunda ilk adımı atmış oldular. Ders kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliğin ilerleyen yıllarda da devam ettirilerek geleneksel hale getirilmesi amaçlanıyor.