Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesi Taşlıbel Camii'ye ait kültür merkezinde gençlerle sohbet toplantısı büyük ilgi görüyor.

Nevşehir Merkez Taşlıbel Camiinde her hafta Cuma günleri yatsı namazından sonra Erkek ve çocuklar için sorulu cevaplı dini sohbet yapılıyor. Bütün mahalle sakinleriyle gençlerin büyük ilgi gösterdiği sohbet programında gençlerin soruları cevap buluyor.

Nevşehirde Dahiliye (İç Hastalıkları) alanında görev yapan Uzm. Dr. Levent Uluğlar, Genç İş Adamı Halis Uluer ve Nevşehirli hayırsever iş adamı Ahmet Avlanmaz bu haftaki sohbet proğramın konukları olarak gençlerle tecrübeleriyle önemli bilgiler paylaştılar.

Taşlıbel Camii Cami din görevlisi Ahmet Aydemir'in düzenlediği haftalık sohbet proğramı etkinliğinde birlikte kılınan yatsı namazından sonra gençlerle ve gençlik sorunları üzerinde sohbet edildi. Çok sayıda Gençlerin katılımıyla gerçekleşen program sırasında ayrıca çiğ köfte yoğuruldu. Neşeli bir ortamda hep beraber çiğ köfteler yenildi.

Taşlıbel Camii Cami İmam Hatibi aynı zamanda Din-Bir-Der Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, FİB Haber.com a yaptığı açıklamasında; "Birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olan bu tür programlar gençlerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. Her Cuma yatsı namazı sonrası düzenlenen gençlerle sohbet programı Taşlıbel camimizde devam etmektedir. Herkesi bu etkinliğimize bekliyoruz. Ayrıca bu vesile ile Bu haftaki konuklarımız Uzm. Dr. Levent Uluğlar, Genç İş Adamı Halis Uluer ve Nevşehirli hayırsever iş adamı Ahmet Avlanmaz'a değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşımları sebebiyle kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.