Nevşehir Üniversitesi Toplu Konut Projesi kapsamında üniversitemiz akademik ve idari personeli için toplu talep örgütlenmesi yoluyla Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 4 blok halinde inşa edilen toplam 192 daireden boş kalan 2 dairenin çekilişi noter huzurunda kura çekilişi yöntemi ile belirlendi.

Üniversitemiz Sosyal Tesis binasında gerçekleştirilen çekilişe Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı.

Kura çekiliş töreni açılışında sunum konuşması yapan Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, “ Nevşehir Üniversitesi ailesi olarak 190 konutun çekilişini geçtiğimiz yılın Aralık ayında büyük bir mutluluk içerisinde gerçekleştirmiştik. Bu konutların yaptırılması için büyük mücadele veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Verilen emekle birlikte gelinen noktada ortaya güzel bir tablo çıktı. Nevşehir Üniversitesi ailesi olarak bugün yine güzel bir günde bu mutluluğumuza bir yenisini daha ekliyoruz. Çekilişle birlikte konutlarına kavuşacak olan fertlere aileleriyle birlikte sıcacık yuvalarında mutluluk ve sağlık içerisinde oturmaları temennisinde bulunuyorum” dedi.

Kura çekiliş töreninin açış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Bugün burada yaptırdığımız konutlardan kalan iki dairenin çekilişi için bir kez daha toplandık ve yine mutlu bir gün için bir araya geldik. Çekilişle birlikte bu iki daireye sahip olacak ve bundan önceki çekilişimizde dairelerine kavuşan arkadaşlarımıza, aileleriyle birlikte güle güle oturmalarını diliyorum. Şu anda tamamlanmak üzerinde olan konutların yaz aylarında inşallah teslim edilmesi planlanıyor. Ayrıca ciddi bir talep olması münasebetiyle yeni bir etap için de çalışmalarımız bulunuyor” dedi.

Konuşmaların ardından dairelerin ilk çekilişini yapacak kişinin belirlenmesi amacıyla  noter huzurundaki  çekiliş,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından  yapıldı. Daha sonra yine noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişlerle birlikte iki dairenin sahibi belirlendi.


Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

 FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”       

%100 Nevşehir Haberleri Burada… FİB Haber Farkıyla…

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi… www.fibhaber.com