Nevşehir Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı açılışı, animasyon gösterileri ve verilen konserlerle coşku içerisinde kutlandı.

Nevşehir Üniversitesi  Akademik Yılı Açılışı kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği grubu,  Pop Müzik Sanatçısı Sefer Sarı ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Turizm Animasyonu Programı öğrencilerinden oluşan ‘Exellent Animation’ grubunun sahne aldığı geceye Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar, Prof. Dr. İsmail Bekçi, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz merkez yerleşke konser alanında gerçekleştirilen geceye katılanlar, muteşem konserler ve animasyon gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendi.

Animasyon Gösterisi Büyüledi

Akademik Yıl Açılışı etkinlikleri kapsamında sahne alan Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Turizm Animasyonu Programı öğrencilerinden oluşan ‘Exellent Animation’ grubu, gerçekleştirdikleri birbirinden güzel gösterilerle geceye ayrı bir renk kattı.