Üniversitemiz Tafana Sosyal Tesis Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen,  İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Direktörü Berrin Tavman’ın konuşmacı olarak yer aldığı seminere; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Aktaş, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yanı sıra yoğun bir davetli katılımı oldu. 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan, başarının toplumlara ve kişilere göre değişiklik gösteren bir kavram olduğunu belirtti. Aslan konuşmasında “Bugün birincisini gerçekleştireceğimiz kişisel girişim seminerimiz, bir dizi olarak farklı konularla ve kişilerle devam edecek. Bugünkü seminerimizin ana kavramı ‘başarı’. Başarı, göreceli bir kavramdır; zamana, toplumlara ve hatta kişilere göre bile değişiklik gösterir.  Herkesin başarı algısı farklıdır. Bana göre başarının tanımı; insanın bir hedef belirlemesidir” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Berrin Tavman, gerek aile gerekse çalışma hayatında elde ettiği başarılarının sırrını; elde ederken karşılaştığı zorluklara karşı vermiş olduğu mücadeleleri  örnekler vererek katılımcılarla paylaştı. Tavman ayrıca seminerde; ‘Başarı / başarmak ne demektir?, başarının gizli bir formülü var mı?, kendimize koyduğumuz engeller, genel olarak kültürel yapımız / değerlerimiz, başarmak için gerekli yetkinlikler ile motivasyonun ve enerjinin hayatımızdaki etkileri’ konularında katılımcıları bilgilendirdi. 

Soru ve cevap şeklinde devam eden seminer sonunda katılımlarından ve konuşmalarından dolayı  Berrin Tavman’a teşekkür eden Rektör Yardımcımız İsmail Bekci, kendisine plaket takdim etti.