Öğrencilerin kültürel ve sosyal etkinliklerinin yanı sıra her türlü sportif etkinliklerden yararlanmalarına yönelik çalışmalarına devam eden Nevşehir Üniversitesi ve Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde oynanan tüm sportif müsabakaları izlemeleri için digitürk yayını başlattı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Özden Taşğın, ülkenin geleceği olan gençlerimizin başta eğitim-öğretim olmak üzere her alanda başarılar elde etmeleri, kendilerinin spora yönelik özverilerini ve isteklerini artırmak için çalışmalarda bulunmaya devam ettiklerini belirtti.

Taşğın, “Gençlerimizi ve özellikle üniversiteli arkadaşlarımızı kötü çevre ve alışkanlardan uzak tutarak, kendilerinin eğitim-öğretimin yanında her türlü sportif faaliyetlere katılmalarını teşvik etmek için bütün gayretlerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda öğrenci arkadaşlarımızın daha güvenilir, temiz ve hijyenik bir ortamda başta futbol maçları olmak üzere her türlü ulusal ve uluslararası düzeyde sportif müsabakaları izlemeleri için digitürk yayınına başladık. Nevşehir Üniversitesi ana yerleşke içerisine kurduğumuz yayın sistemi sayesinde gençlerimiz artık daha güzel bir ortamda çaylarını yudumlayarak keyif içerisinde tüm sportif müsabakaları izleyebilecekler. Bize bu imkânı sunan başta Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm yönetime ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.