Nevşehir Üniversitesi Pedagojik Formasyon öğrencilerinden oluşan 5 kişilik bir ekip  18-19 Mayıs tarihlerinde dileği balon ile uçmak olan bir çocuğun dileğini gerçekleştirmek için yola çıktılar. Şanlı Urfa’dan gelen çocuğumuzu ve ailesini Kapadokya Bölgesinde misafir eden ekibimiz, bölgenin önemli yerlerini gezdirdiler. 19 Mayıs sabahı da Dilek Çocuğumuz ile birlikte balona binerek bir çocuğun gözlerindeki ışıltıya eşlik etmenin mutluluğunu yaşadılar. 

Bir Dilek Tut Derneği Hakkında

Hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 ila 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları bir dileklerini gerçekleştirmeyi misyon edinmiş bir dernek olan Bir Dilek Tut Derneği dilek alma/gerçekleştirme faaliyetlerini ve tanıtım aktivitelerini gönüllüleri yardımıyla yapmaktadır.

“Hayalimi Paylaş Projesi “ aracılığıyla gençler, kendi toplumlarına katkıda bulunmaktadır. Öğrenciler, okul yönetimlerinin ve Hayalimi Paylaş Proje ekibinin danışmanlığında kendi okullarında yaptıkları projeler ile bir dileğin gerçekleşmesine katılarak hasta olan çocukların hayallerini gerçekleştirmektedirler.