ÖSYM tarafından hazırlanan ek kontenjan tercih kılavuzunda belirtilen Nevşehir Üniversitesi önlisans ve lisans programlarını tercih ederek yerleşen öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı.

 

Nevşehir Üniversitesi, 2012-2013 Öğretim Yılı için Yüksek Öğretim Kurulu tarafından alınan son karar uyarınca belirlenen ek kontenjan ve ÖSYM tarafından yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boş kalan kontenjanlara 2012-ÖSYS sonuçlarına göre ek yerleştirme ile öğrenci alımlarına başladı.

 

Ayrıca, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, İncekara Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği ile Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümlerine 2012-2013 Öğretim Yılında ilk kez öğrenci alınmaya başlandı.

 

2012-2013 eğitim-öğretim yılı ön lisans ve lisans programları için ek kontenjan kayıt yaptırma işlemleri 10 Ekim Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecek.