Nevşehir merkezi ile Gülşehir ve Ürgüp İlçelerinde sadece taşımalı eğitime, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerinde ise ilçe genelinde eğitime 1 gün ara verildi.

Nevşehir'de taşımalı eğitim tatil edildi

Nevşehir Merkeze Bağlı Kasaba Ve Köy Okulları İle Taşımalı Eğitim Öğretime Ara Verildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada;

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Nevşehir merkeze bağlı kasaba ve köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 07/01/2019 tarihinde geçerli olmak üzere 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kendi imkanlarıyla ve toplu taşıma ile il merkezine ilçe, kasabalar ve köylerimizden gelen öğrencilerimiz de istemeleri durumunda 07/01/2019 tarihinde geçerli olmak üzere 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır.

Diğer tüm İlçelerimiz ayrı ayrı son meteorolojik verilere göre değerlendirip verecekleri kararlarını ilan edeceklerdir. Meteoroloji’den alınan veriler doğrultusunda kar yağışının hafif ve aralıklı olacağı, sabah saatlerinden önce duracağı, 07/01/2019 tarihinde il genelini kapsayan bir kar yağışı beklenmediği için tüm ili kapsayan bir tatil kararı alınmamıştır. Sürücülerin trafik kurallarına uymaları, kış lastiği olmadan kesinlikle trafiğe çıkmamaları gerekmektedir.

Acıgöl İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 07 Ocak Pazartesi Günü Okullar bir günlüğüne Tatil edildi. 

Ürgüp İlçesinde  taşımalı eğitime bir günlük kar tatili

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile 07 Ocak Pazartesi Günü Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde taşımalı eğitime 1 gün süreyle tatil edildi.

Derinkuyu İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde 07 Ocak Pazartesi Günü Okullar bir günlüğüne Tatil edildi. Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre Yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile DERİNKUYU ilçemizde Pazartesi günü Okullar tatil edilmiştir.

Gülşehir'de taşımalı eğitim ve köy okulları tatil edildi

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde taşımalı eğitim ve köy okulları 1 gün süreyle tatil edildi. Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre; Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde taşımalı eğitim ve köy okulları 07 Ocak Pazartesi Günü Okullar bir günlüğüne Tatil edildi.

Hacıbektaş İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 07 Ocak Pazartesi Günü Okullar bir günlüğüne Tatil edildi. Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre Yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Hacıbektaş ilçemizde Pazartesi günü Okullar tatil edilmiştir.

Avanos Merkez Kasaba Ve Köylerde 1 Günlük Kar Tatili

Yoğun Kar Yağışı ve buzlanma nedeniyle, 07 Ocak Pazartesi günü Avanos merkezdeki Okullar ve Köy ve Kasabalarında eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Kozaklı İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile Nevşehir'in  Kozaklı  ilçesinde 07 Ocak Pazartesi Günü Okullar bir günlüğüne Tatil edildi.