Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Nevşehir ve Nevşehir Üniversitesini tanıtmak amacıyla organize edilen ve yoğun katılımın olduğu ‘Ödüllü Kısa Video Yarışması’ sonuçlandı.

Nevşehir Üniversitesi Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen yarışma Nisan ayında 80 il merkezi ve ilçelerdeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 800 liseye içinde Nevşehir Üniversitesi tanıtım filminin, tanıtım kataloğu ve broşürün yer aldığı dokümanlar posta yoluyla ulaştırıldı.

Nevşehir Üniversitesi tanıtım filmini öğrencilerine toplu halde izleten liselerin yarışmaya katılmak amacıyla kendilerinin çektiği video görüntülerini Nevşehir Üniversitesine ulaştırarak yarışmaya katılan liselerden; Diyarbakır Yenişehir 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Sinop Boyabat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Konya Ereğli Anadolu Lisesi, Bitlis Anadolu Lisesi, Kastamonu Kuzey Kent Anadolu Lisesi, Trabzon Affan Anadolu Lisesi, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi, Düzce Farabi Anadolu Lisesi yapılan jüri değerlendirmesi sonucu yarışmayı kazandı.

Yarışmayı kazanan liselerden 2 öğretmen ile 2 öğrenci, ödül olarak Nevşehir Üniversitesi Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından 15-30 Eylül 2012 tarihleri arasında 3 gece 4 gündüz olmak üzere Nevşehir’de misafir edilerek bölgenin tarihi ve turistik mekânlarını gezip görme imkanı elde edecek.

Basın-Yayın, Kültür ve Edebiyat Kulübü olarak, Nevşehir ve Nevşehir Üniversitesini tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışmada desteklerini esirgemeyen başta Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederiz.