İlk ara tatilde öğrencilerimiz için hazırlanan etkinlik programımız, "gezi", "sağlık doğa ve çevre", "bilgi ve teknoloji", "iletişim", "okuryazarlık", "sanatsal faaliyetler", "sportif faaliyetler", "araştırma ve gözlem", "oyun oynama ve bulmaca çözme", "sosyal sorumluluk", "günlük yaşam becerileri", "el sanatları", "bilim", "yardımlaşma", "kariyer planlama" ve "aile günü" olmak üzere 16 ana başlıktan oluşmaktadır. 

Eğitime ara vermeden geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayattan öğrenmeye gönderiyoruz. Çocuklarımızın ara tatillerinde sporla, sanatla, doğayla, kültürle buluşmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımız belirlediğimiz ara tatil etkinlikleriyle okul dışında ailesi ve arkadaşlarıyla yaparak, yaşayarak, eğlenerek, gezerek öğrenmeye devam edeceklerdir.

Belediyemizle, kamu kurumlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği ile hazırlanan çocuklarımızın ara tatillerini oyunla, kültürle, bilimle, sanatla, etkinliklerle, değerler eğitimi etkinliklerimiz Bakanlığımız  "http://aratatil.meb.gov.tr" adresinde yayınlanmıştır. 

Kıymetli Veliler etkinliklerimizi inceleyerek katılabildiğiniz ölçüde katılım göstermenizi bekliyor, tüm öğrencilerimize verimli ve huzurlu tatiller diliyoruz.   

Ara tatili etkinlik proğramını görmek için TIKLAYINIZ!