Anne Baba Çocuk Okulu Psikolojik Danışma Merkezi tarafından organize edilen, 9 ili ve 9 seminer başlığını içeren, bölgedeki 15 farklı yükseköğretim kurumu ile AKD KIDS İngilizce Anaokulu Kapadokya Şubesi tarafından desteklenen “Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri”nin (KOEG) ikincisi, 19-20 Mart 2016 tarihlerinde, Ürgüp Perissia Hotel Convention Center'da gerçekleştirilecek.
 
Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Yozgat, Konya, Adana ve Mersin illerini kapsayan ve ilki 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde Nevşehir’de yapılan “Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri”nin ikincisinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Niğde Üniversitesi ve Bozok Üniversitesi öğretim elemanları tarafından eğitim ve seminerler düzenlenecek.
 
“Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri” kapsamında “Montessori Eğitiminde İyi Uygulama Örnekleri”, “Beden Dili, Diksiyon ve İletişim Eğitimi”, “Erken Çocuklukta Yaratıcılık Eğitimi”, “Çocuklar İçin Drama Etkinlikleri”, “Oyun Terapisi İle Çocuk Resimlerinin Analizi”, “İngiltere'de Staj, Eğitim ve İş İmkânları”, “Reggio Emilia ve Waldorf Eğitimleri”, “Çocuk Eğitiminde Müzik ve Dikkat Etkinlikleri” ile “Satranç Eğitmeni Eğitimi” konularında seminerler verilecek. Seminerler sonrasında tüm katılımcılara Anne Baba Çocuk Okulu Psikolojik Danışma Merkezi onaylı ve seri numaralı sertifikalar düzenlenecek.
 
Okul öncesi alanında çalışmaları ve ürünleri olan çeşitli yayınevlerinin de katılacağı Eğitim Günleri’nde, katılımcılar, yayınları inceleme ve yayınevi temsilcileriyle yüz yüze iletişim kurma imkânı bulacak.
 
“Kapadokya Okul Öncesi Eğitim Günleri-III”ün (KOEG) 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılması bekleniyor.
 
Kayıt ve detaylı bilgi için 0384 2153434, 0506 6452121 ya da 0532 1734850 numaralı telefonları arayabilir, www.annebabacocukokulu.com / www.akdkidskapadokya.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.