Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak ilkokulu ve orta okuluna geçen hafta müdür olarak göreve başlayan Değerli ve genç Eğitimcimiz Efkan Aslan göreve başlar başlamaz kolları sıvadı.

Nevşehir merkeze bağlı Kavak Beldesi'ndeki Kavak ilkokulu ve orta okulu Müdürü Efkan Aslan, öğretmenler ile birlikte okulu boyuyor.

Kavak kasabası Okul Müdür ve Öğretmenleri eğitim öğretime hazırlanıyor. 21 sınıf ve iki ana sınıfını 28 eylüle hazır hale getirmeye çalışıyorlar.

Kavak ilkokulu ve orta okulu Müdürü Efkan Aslan,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Öğretmenler ile birlikte gün boyu elindeki fırça ile büyük bir titizlikle sınıfları ve koridorları boyuyor. Sınıf ve koridorların boya işini bitiren Okul Müdürü Efkan Aslan, kalan sınıfları da boyayarak okulu yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirmek istediklerini söyledi.

Aslan, Zevkle yapıyorum bu işi. Çocuklarımızın kirli, boyasız sınıflarda eğitim görmesine içimiz el vermez. Bunun için yeni eğitim yılına okulu hazırlıyoruz.Bu vesile ile Eğitime tam katkı ve destekleri için Belediye Başkanı Sayın Celal Yiğit'e teşekkür ediyoruz" dedi.

www.fibhaber.com Ailesi olarak Okul Müdürü Sayın Efkan Aslan ve değerli öğretmenlerimize, Eğitimin tam destekçisi Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'e teşekkür ediyoruz.