Nevşehir'de Özel Safa Kelebek Anaokulu Açılışı Dualarla Yapıldı...

Safa Vakfı bünyesinde Güzelyurt mah. 80. yıl bulvarı üzerinde kurulan Özel Safa Kelebek Anaokulu açılışına;  Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Seçen ve Oktay Şımarmaz , Nevşehir il Müftüsü Yakup Öztürk , Müftü Yardımcısı Nazım Haksever,İl Milli eğitim Şube Müdürü Mustafa Ece ,Eğitim Uzmanı Fazıl Parlak , Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ,Halk Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ile çok sayıda okul müdürleri, Safa Vakfı Manevi Lideri Ali Ramazan Dinç Hocaefendi , öğrenci velileri , STK temsilcileri katıldılar.

Bugün Saat :13.30 da başlayan açılış töreni İstiklal Marşımızın okunması ve Sanayi camii İmam Hatibi Abdullah Yapıcı'nın okuduğu Kuran Tilaveti ile başladı. 

İlk olarak Özel Safa Kelebek Anaokulu Müdürü Mustafa Gençtürk tarafından yapılan selamlama konuşmasında, Gençtürk şunları ifade etti : " Safa Kelebek Anaokulu olarak amacımız Eşref-i mahluk olan insanı yaradılışımızın gayesine uygun nesiller yetişmesi için bu yolda çaba sarf etmektir.Rabbimizden niyazımız Furkan suresinde buyrulan 'Göz Aydınlığı 'olacak nesiller yetiştirilmesine bu kurumları vesile kılmasıdır. Değerli Hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

     AK Parti Nevşehir Milletvekilleri adına söz alan Av. Ebubekir Gizligider'de yaptığı konuşmasında: " Her birimizin 4+4+4 sistemini geçirmek amacıyla çekilen sıkıntıların bu gün meyvelerini verdiğini, bu tarz kurumların artarak devam etmesini, burada eğitim görecek yavruların ülkemizin geleceği için tüm toplumun amel defterlerinin açık kalmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

    Daha sonra Muhterem Ali Ramazan Dinç Hoca efendinin duasının ardından açılış kurdelesi kesilerek program son buldu.

FİB ajans Organizasyon tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 
Özel Safa Kelebek Anaokulu'nun Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.