Nevşehir’de yıllardır başarılı eğitimleri ile göz dolduran,ülkemizin sağlık ordusuna bir çok sağlık personeli kazandıran Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (sağlık meslek lisesi) bu günlerde yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor. Okulumuzun bünyesinde açılan Kapadokya Anadolu Lisesi 2018/2019 eğitim öğretim yılında öğrencileri ile buluşmaya hazır.

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılında LGS  sonrasında SINAVSIZ olarak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (sağlık meslek lisesi) ve Kapadokya Anadolu lisesine öğrenci ve veliler yoğun  ilgi göstermektedirler.

Her iki okul Müdürlüğünede bakan Ali Can ÇAĞLAK ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ anlayışından hareketle yeni açılan Kapadokya Anadolu Lisesi ve  ilimizin güzide okulları arasında yerini alan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin(Sağlık Meslek Lisesi) 2018/2019 Eğitim Öğretim yılına fiziki ve eğitim kadrosu ile hazır olduklarını belirtti.

 İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(sağlık meslek lisesi) ve Kapadokya Anadolu lisesi tercihleri  13 Temmuz 2018 tarihine kadar devam etmektedir.

  ‘Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır’