NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğümüz sürekli değişen ve gelişen ortamlarda çağın gerekleri ile uyumlu bir eğitim öğretim anlayışını benimseyerek Bakanlığımızla koordineli olarak stratejik planını hazırladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu plan kapsamında, belirlenen misyon ve vizyonu çerçevesinde hayata geçirilmesini istediği amaç ve hedeflerini ortaya koymaya çalışmakta ve bu amaçlardan yola çıkılarak Nevşehir eğitimini geleceğe taşıyacak stratejiler üretmenin elzem olduğuna inanmakta. 

Bu kapsamda AHİLER Kalkınma Ajansı’na 2015 Teknik Destek kapsamında sunulmuş ve kabul edilmiş "Süreç Yönetimi ve Süreçlerle Yönetim Uygulamalı Eğitimi" İl Milli Eğitim Müdürümüz, Maarif Müfettişleri Başkanı, Başkan Yardımcısı, Maarif Müfettişleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla 04-08 Ocak tarihleri arasında Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

Eğitim Danışmanı İbrahim Gümüş tarafından verilen eğitim süresince, katılımcılar okul süreçleri ve bu süreçlerin oluşturulması hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.