Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2013-2014 akademik yılı mezuniyet konserinde sahne alan Zakkum, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri ve mezuniyet konserine; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar ve Prof. Dr. İsmail Bekci, akademik ve idari personel, veli ve öğrencilerin yanı sıra halk büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin 7. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Etkinlikleri ve Mezuniyet Gecesine katılanlar ile gecede sahne alan Zakkum Gurubuna teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç,  “Sevgili öğrenciler ve değerli Nevşehirli hemşerilerim, geleneksel hale getirdiğimiz kuruluş yıldönümümüz ile mezuniyet konserimizde bizleri yalnız bırakmayarak burada bulunmanızdan dolayı  sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.  Bu mutlu ve heyecanlı günümüzde üniversitemizde sahne alan Zakkum Gurubuna da ayrıca teşekkür ediyorum. Kendileri, ortaya koydukları canlı performans ve seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile sevincimize  sevinç, neşemize neşe kattılar” dedi.

Rektörümüz, konuşmalarının ardından gecede sahne alan Zakkum Gurubuna plaket takdim etti. Zakkum grubunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir gece yaşayan katılımcılar, seslendirilen parçalara eşlik ederek gönüllerince coşku içerisinde eğlendiler.