Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu aralarında Nevşehir'inde bulunduğu birçok ilde görev yapmak üzere Yurt Yönetim Memuru alacak. 
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde, en az lisans düzeyinde 2014 KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü esas alınmak suretiyle yurt kapasitelerinin kız erkek dağılımı dikkate alınarak Nevşehir’e 12 bayan 10 erkek olmak üzere toplam 22, diğer iller içinde belirlenen boş pozisyon sayısına göre toplam 842'si kadın, 561' si erkek olmak üzere 1403 adet sözleşmeli Yurt Yönetim Memuru sözlü sınavla alınacak. 
Başvuru yapanlar arasından KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere İllerde belirtilen her bir il için istihdamı düşünülen kadın ve erkek sayısının ayrı ayrı dört katı aday sözlü sınava alınacak. 
2014 yılı KPSS3 puan türünden en az 70 ve üzeri alan lisans mezunu Adaylar başvurularını, 01 Nisan 2016 tarihi saat 23:59'a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler.