NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, ilimizde göreve başladığı günden bu yana geçen iki haftalık süreçte hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’ı makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman sağlıklı bir ortamda çalışmaya gayret edeceklerine vurgu yaptı.

Derneğin geçtiğimiz yıllarda Halk Eğitim Merkezinin de desteğiyle özürlülere yönelik çeşitli eğitim kursları düzenlediğinin ifade edildiğine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz olarak bundan sonraki süreçte de özürlülerimize yönelik eğitim amaçlı kursların düzenlenmesi konusunda imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde tüm Nevşehir halkının hizmetkarı olduğumuzun bilinmesini isteriz” diye konuştu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Osman Şimşek döneminde ilimizde milli eğitimin çıtasının daha yüksek seviyelere ulaşacağını umduklarını dile getirdi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin il milli eğitim müdürünü ziyareti esnasında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek ve beraberlerindeki heyette eşlik etti.