Nevşehir Mehmet Gülen Ortaokulu öğrencileri,Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülmekte olan “Barış Pınarı Harekâtı”nda görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla, topladıkları 1.231,00 T.L.’nı, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı hesabına yatırarak, dekontu teslim etmek üzere Nevşehir İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etmiştir.

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin EROL’un makamını ziyarette bulunan Nevşehir Mehmet Gülen Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, yaptıkları bağışın dekontunu ve öğrencilerin çizdiği resmi Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin EROL’a teslim etmiştir. Nevşehir Mehmet Gülen Ortaokulu öğrencilerini örnek davranışlarından dolayı kutlayan Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin EROL, öğrencilere hediyeler takdim etmiştir.

Öğrenciler, Mehmet Gülen Ortaokulu’nun her koşulda ve her zaman “Türk Ordusu’nun yanında olduğunu ve bu mübarek günlerde dualarının Mehmetçiklerimizle olduğunu” söylemişlerdir.

Öğrencilerin teslim ettiği bağış dekontu Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na gönderilmiştir.