Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi, Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Büro Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ahmet Aydemir ile başkan yardımcısı Hüsrev Öndegelen www.fibhaber.com gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile FİB Haber.Com internet gazetemizi ziyaret eden heyet, sendika çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Heyet daha sonra, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile görüştüler.

“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ”

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftçi, gazetecilerin önemine dikkat çekerek “Basının toplumu bilgilendirmesindeki rolü çok önemli. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Çalışmalarınızda ve yayın hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ise, “Sağlık çalışanları ile muhabir arkadaşlarımızın kaderleri bir gibi. Sizler de 7/24 saat hizmet veriyorsunuz biz sağlıkçılar da öyle. Sizler vatandaşı doğru bilgilendirmek için çaba sarf ediyorsunuz, bizler de vatandaşa sağlık noktasında hizmet vermek için çabalıyoruz. Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Diyanet-Sen Şube Başkanı Ahmet Aydemir ile başkan yardımcısı Hüsrev Öndegelen de milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, eğitimli, kültürlü, ahlaklı ,saygılı bir gençlik için ve gelecek adına uğraş veriyoruz. "Gençlerimiz sadece bu milletin değil, insanlığın umudu. O yüzden gençlerimiz, insanlığın hukukunu koruma, tıpkı günümüzde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olma noktasında, bu kutsal emanete güçlü bir şekilde sahip çıkacaklar’’  diye konuştu.

Büro Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz'da "Biz hep birlikte güçlü ve büyük bir aileyiz. Yeterki birlik ve beraberlikten ödün vermeyelim. Yoksa aşamayacağımız hiç bir engel ulaşamayacağımız hiçbir yol yok" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ise sendika başkanları ve başkan yardımcılarına teşekkür etti.