Okulların açılmasına kısa bir süre kalırken, öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak için okul öğrenci servisleri de araçlarının son bakımlarını yaptırarak servise hazır hale geldi.

BAKIMLARI YAPILDI

Okulların açılmasına günler kala, öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak için okul öğrenci servisleri de araçlarının son bakımlarını yaptırarak servise hazır hale geldi. Nevşehir Kapadokya Öğrenci Servisi, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek,Yeni eğitim yılının bütün öğrenci, öğretmen, veli ve servis şoförlerine hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZ

Yıllardır okul servislerinde önemli bir sorunun olmadığını belirten Servisciler, “Her eğitim yılı öğrenci öğretmen ve velileri heyecanlandırdığı gibi bizi de heyecanlandırmaktadır. Öğrenci servis sürücülerinin, birinci önceliği ve amacı, tüm öğrencileri sağ salim, en rahat ve güvenli bir şekilde evlerinden alıp okula, okuldan alıp evlerine bırakmaktır " dediler.

EĞİTİM SERVİSTE BAŞLIYOR
Eğitimin serviste başladığını dile getiren Kapadokya Öğrenci Serviscileri, “Okul yolunda geçirilen vakit, ailelere kısa gibi gelse de, çocuk, sabahları gözlerini açar açmaz servise biniyor, günün sonunu da yine serviste tamamlıyor. Servisler çocukları sosyal yönden de gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Servise ilk defa binen bir çocuk ilk etapta etrafına tedirgin bir şekilde bakınırken, kısa bir süre içerisinde bu tedirginliği atıyor ve yeni arkadaşlar ediniyor. Evde ve sınıfta çok sessiz ve sıkılan çocuk servise bindiğinde kendisine güveni geliyor ve üzerindeki güvensizliği atarak, sınıftaki başarısını da artırıyor. Ayrıca öğrenci, eve gidip gelişlerinde yorulmadığı için derslerine daha fazla yoğunlaşıyor” diye konuştular.