Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), üniversitede görev yapan akademisyenlerin konuk edileceği “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” konulu program başlattı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden “NEVÜ Söyleşileri” programı düzenleyerek alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci ve yazarları konuk etmeye devam eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite görev yapan akademisyenleri de konuk edeceği “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri”  konulu program başlattı.

Bu kapsamda düzenlenen söyleşi programının ilk konuğu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş olacak. Prof. Dr. Durmuş, üniversitenin kurumsal https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden “Kur’an ve Sünnet Perspektifinden Dindarlığımız” konulu üzerine konuşacak.

Bugün saat: 21:00’de https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan söyleşi programını, üniversitede eğitim-öğretim gören öğrenciler ve üniversite personeli kendi kurumsal kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak izleyebilecek.