Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında, “Tematik Çocuk Kanallarında Sunulan Bilim İmajı ve Ebeveynlere Öneriler”” konuşulacak.   

Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden “NEVÜ Söyleşileri” programı düzenleyerek alanında uzman birbirinden değerli akademisyen, eğitimci, yazarlar ve konukları ağırlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite görev yapan akademisyenleri de başlattığı “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programına konuk etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda NEVÜ tarafından başlatılan ve onüçüncüsü gerçekleştirilecek olan “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” programının konuğu, NEVÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Davut Sarıtaş olacak. Dr. Öğr. Üyesi Davut Sarıtaş,  “Tematik Çocuk Kanallarında Sunulan Bilim İmajı ve Ebeveynlere Öneriler”” üzerine konuşacak. 

23 Haziran 2020 Salı günü saat: 21.00’de https://sistem.nevsehir.edu.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek söyleşi programını, üniversitenin tüm personeli ile öğrencileri kendi kurumsal kullanıcı ad ve şifreleriyle giriş yaparak izleyebilecekler.