Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi bünyesinde devam eden Gökkuşağı Projesi, üniversite-şehir iş birliğini pekiştirmek, sosyal iletişimi güçlendirmek, sosyal bilinç uyandırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak gibi amaçlar için Hacıbektaş Meslek Yüksekokulunda görev yapan İnci Mine Özkan yürütücülüğünde çalışmalarına ve etkinliklerine kesintisiz olarak devam ediyor. 

Gökkuşağı Projesi etkinliklerine yenisini ekleyen Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu Gökkuşağı projesi ekibi öğrencileri, İnci Mine Özkan önderliğinde Hacıbektaş İlçe merkezindeki Atatürk İlkokulu 3/C sınıfını tümüyle renklendirdi. Öğrenciler, sınıftaki tüm sıraları, petekleri, duvarları renklendirerek ilkokul öğrencilerinin daha renkli ve enerjik bir ortamda ders almalarına katkı sağladılar. Proje ekibi ayrıca çeşitli hediyeleri sıralara bırakarak öğrencilere güzel bir sürpriz yaptı.

Hacıbektaş MYO Müdür Dr.Öğr.Üyesi Serdar Çiçek, proje sayesinde Hacıbektaş MYO öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincinin arttığını ve öğrencilerin üniversiteyi daha çok benimsediklerini belirterek proje ekibi öğrencilere ve proje yürütücüsü İnci Mine Özkan'a teşekkür etti.