Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tanç, beraberinde akademisyen ve öğrenciler ile birlikte Çiftlik 100. Yıl Ortaokulunu ziyaret etti. Tanç ve beraberindeki heyet ziyaretlerinde,  Gülşehir Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerinin destekleri ile temin edilen bir masaüstü bilgisayarı ve çocuklar için çeşitli spor malzemelerini Çiftlik 100.Yıl Ortaokulu idaresine teslim etti.  Gülşehir MYO öğrencileri ayrıca şenlik tadında geçen ziyaretlerinde, ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle birlikte oyunlar oynayıp halay çekerek, kendilerine unutulmaz bir gün yaşattı.
Çiftlik 100.Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Doğan, Gülşehir MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tanç ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Uçar ile beraberlerindeki heyete yardım ve okula verdikleri desteklerinden dolayı okul ve öğrenciler adına teşekkür etti.
Etkinliğin organizasyonunda emeği geçen Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Uçar ve Çiftlik 100.Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Doğan’a teşekkür eden Tanç ise, ortaokul idaresine etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.