“Adam Smith, David Ricardo, Karl Marx, John Maynard Keynes, Arthur Cecil Pigou ve Joan Robinson gibi iktisat düşünürleri hayatta olsalardı günümüz gelişmelerine nasıl tepki verirlerdi?” diye düşünülerek tasarlanan tiyatro oyununa Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın eşi Sevda Bağlı,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç, Batman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı ve İktisadi Düşünce Kulübü Sorumlusu Doç. Dr. Çiğdem Boz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrenciler izleyici olarak katıldı.

İktisat düşünürlerinin kendilerini tanıtması ve ‘iktisadi atışmaları’ ile eğlenceli ve öğretici bir formatta sergilenen oyun  sonrasında  Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın eşi Sevda Bağlı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı  Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç tarafından Doç. Dr. Çiğdem Boz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Tiyatro oyununun ardından her iki üniversite öğrencilerinin el ele halay çekmeleri ile tamamlanan gösteri sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Batman Üniversitesi  arasında iyi dilekler sunuldu, sahnelenen tiyatro oyununa katılma fırsatı bulamayan öğrencilerimiz Doç. Dr. Çiğdem Boz tarafından Batman’a davet edilerek iki üniversite arasında dostluk ve işbirliğinin geliştirilmesi temennisinde bulunuldu.