NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli (ÜSET)’de TSE işbirliğinde düzenlenen eğitim programının açılışına; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Nevşehir İl Müdürü Erol Güneş, üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

TSE Eğitim Uzmanı Arif Gani tarafından katılımcılara; TSE ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi, kalite standartları, kalite yönetim prensipleri, risk tabanlı düşünme, dokümante edilmiş bilgi talebi, dokümante edilmiş bilginin önemi, dokümante edilmiş bilginin kontrolü, KYS kapsamının belirlenmesi, KYS ve prosesleri, kalite politikası, kalite hedefleri, kurumsal görev, yetki ve sorumluluklar, risk ve fırsatları belirleme faaliyetleri, performans değerlendirme, iç tetkik, uygunsuzluk ve düzeltici faaliyetler, dokümante edilmiş bilgi atıf seviyesi, plan, talimat, form, kayıt gibi konularda eğitimler veriliyor.

NEVÜ’de hem standartların uygulanması hem de kalitenin arttırılmasını amaçlayan ve 4 gün sürecek olan eğitim, katılımcılara belgelerinin takdim edilmesiyle sona erecek.