Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile birlikte Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini ziyaretlerinde kendilerini, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar karşıladı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nu makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, üniversite ve üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

15 Temmuz 2016’da devletinin ve milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi ve ismini taşıyan üniversitede bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirten Rektör Aktekin, kendisini bir kez daha minnet ve şükranla yâd ettiğini söyledi.

Rektör Aktekin ve Rektör Kar daha sonra, bölgenin ve iki üniversitenin sahip oldukları değerleriyle birlikte kalkınmasına öncülük edebilecek ortak işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.