Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal tarafından karşılanan Rektör Bağlı; "Yerel Basın İlimiz ve Üniversitemiz için çok önemlidir. Her zaman her konuda Üniversitemizi destekleyen yerel basına ve çalışanlarına buradan teşekkür ediyorum" dedi...

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatörü Uysal ile görüşen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, şehrimiz, eğitim ve genel konular üzerinde istişarelerde bulundu.

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına  değinen Rektör Bağlı, "Nevşehir’de basının sorumluluk, objektif ve ilkeli yayıncılık politikası ile çalıştığını belirtti. Bu sebeple yerel basın da ulusal basın gibi vatandaş ile kamu kurumları arasında aracı bir statüde bulunmaktadır. Bu manada başarılı çalışmalarından dolayı FİB Haber'i tebrik ediyorum" dedi.

Rektör Bağlı daha sonra gazetemizin işleyişi hakkında bilgi aldı. Esentepe Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Uysal'a da başarı dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'da Rektör Bağlı'ya teşekkür ederek, Nevşehir'de Üniversitemiz konusunda yaşanan güzel gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Bağlı ve ekibini tebrik ettiler.  

Rektör Bağlı'ya Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yasin Temel'de eşlik ettiler.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.