Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencileri TAŞPAKON (Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfedarasyonu) tarafından Afyon'da düzenlenen 'Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'nda üniversitemize Türkiye ikinciliğini getirerek, Türkiye Kupası finallerine katılmaya hak kazandılar.

Öğr. Gör. M. Dogan Kamış ve Öğr. Gör. Durmuş Ali Aydemir koordinatörlüğünde şampiyonaya katılan öğrencilerimiz Deniz Rıdvanoğulları, Sevban Bellik, Metehan Çağlar, Aleyna Özbiçici ve Pakize Aslan ikincilik kupası ile birlikte, hamur işi kategorisinde 1 gümüş ve 1 merit madalya kazandılar.

İkincilik kupasını Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın elinden alan öğrencilerimiz, ÜSET MYO müdürü Dr. Öğr. Üy. Aziz Gökhan Özkoç'u makamında ziyaret ederek Türkiye Kupası finallerinde de üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve Milli takımda yarışma hakkı kazanacaklarını  belirttiler. Bu önemli başarıdan dolayı öğretim elemanlarını ve öğrencilerimizi tebrik eden Özkoç, başta rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı olmak üzere tüm üniversite yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.